Un jucător de la Chindia Târgoviște este în echipa ideală a etapei!

0
7

Site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a anunțat, astăzi, echipa etapei a 23-a din Liga 1. În “11-le” ideal se regăsește și Daniel Popa, component al Chindiei Târgoviște. În disputa dintre Chindia și UTA Arad, încheiată cu scorul de 1-1, “Popică” a înscris golul târgoviștenilor, deschizând scorul întâlnirii, în prima repriză a jocului.

“Se simte excelent acasă, la Târgoviște, dovadă fiind evoluțiile sale. A înscris pentru a șasea oară în 20 de jocuri, în care a mai bifat și două pase decisive”, a sunat caracterizarea făcută de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, după partida cu UTA.

Daniel Popa este principalul marcator al Chindiei în acest sezon, cu 6 goluri înscrise. Până la meciul cu UTA, jucătorul mai punctase în partidele cu Hermannstadt, U. Craiova, Voluntari, Clinceni și Botoșani. Până acum, “Popică” a evoluat în 20 de meciuri, la capătul cărora a bifat 1684 de minute pe teren.

De asemenea, la finalul întâlnirii dintre Chindia –UTA, Popa a fost desemnat de deținătorii drepturilor TV și LPF jucătorul meciului.

Echipa ideală a etapei 23

Victor Râmniceanu (Voluntari) – Deian Sorescu (Dinamo), Grigore Turda (FC Argeș), Erico da Silva (UTA), Alexandru Vlad (Voluntari) – Alexandru Mateiu (Craiova), Romario Pires (Hermannstadt), Dario Canadija (Astra) – Daniel Popa (Chindia), Mattia Montini (Astra), Mahmoud Al-Mawas (Botoșani). Antrenor: Liviu Ciobotariu (Hermannstadt).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here