Târgovișteanul Radu Papoe este noul campion național U18!

0
4

Vară perfectă pentru tenismenul târgoviștean Radu Papoe! Sportivul legitimat la CS Dinamo București a devenit noul campion național U18, la sfârșitul săptămânii trecute. În lupta pentru medalia de aur la Naționalele de vară din acest an, Papoe și-a învins colegul său de la Dinamo, Mihai Coman, cu scorul 4-6, 6-0, 6-4.

La ediția din acest an Campionatelor Naționale Individuale U18, găzduite de Municipiul Iași, fostul tenismen al Clubului Sportiv Târgoviște a avut parte de un parcurs excepțional, câștigând majoritatea meciurilor în doar doar două seturi. Singurul joc care a durat trei seturi a fost cel din finală.

În primul tur, Papoe l-a învins pe Ioan Teglas (CS Winners TC), cu 6-2, 6-1, iar în turul secund a trecut de Luca Dobronautean (ACS Tennis Team București), cu 6-2, 6-0.

În sferturi, dâmbovițeanul l-a depășit pe Dragoș Cazacu (Asoc. Tenis Club Bright), cu 6-0, 6-1, iar în semifinale, Papoe l-a învins pe fostul său coleg de la CS Târgoviște, dar totodată actualul său coleg de la Dinamo, târgovișteanul Vlad Breazu, cu 6-1, 6-2.

Titlul de la Naționalele U18 este cel mai important rezultat din cariera tenismenului târgoviștean. Radu Papoe este numărul 1 în România la categoria sa de vârstă, numărul 286 ITF juniori, numărul 1494 ATP și 1074 ITF seniori.

De asemenea, Radu Papoe este văzut de specialiști ca fiind una dintre marile speranțe ale tenisului românesc, alături de Filip Jianu, Nicholas Ionel și Cezar Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here