Supărare mare la Chindia Târgoviște!

0
7

Conducerea tehnică a clubului dâmbovițean a criticat în termeni extrem de duri prestația roș-albaștrilor din partida cu formația ilfoveană. De asemenea, antrenorul Viorel Moldovan a admis că nu a fost “inspirat” atunci când a luat anumite decizii în ceea ce privește prezența unor anumiți jucători pe teren.

“Ne-au întors ca pe clătite la golul victoriei. Nu am reușit să fim foarte inspirați. În trei cuvinte, suntem proştii proştilor. Ne batem singuri. O singură acţiune, o minge descoperită, de 60 metri, fundaşul nostru se bagă sub ea când el trebuia să ia puţină profunzime după care ne întoarce ca pe clătite Vojtus şi marchează golul victoriei, toate meciurile sunt vitale, orice punct este foarte important. Eu nu am foarte inspirat în anumite alegeri. Era normal să schimb, voiam puțină prospețime, dar nu am fost inspirat.

Trebuie să facem tot posibilul să rămânem în prima ligă. Trebuie să gestionăm bine următoarele meciuri, jucătorii să aibă atitudine, nu să lăsăm adversarul să ne ridicularizeze”, a precizat Viorel Moldovan la finalul întâlnirii.

După meciul de ieri după-amiază, Chindia a ajuns la a treia înfrângere suferită în fața Academicii în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here