Chindia Târgoviște este tot mai aproape de Liga a 2-a!

0
6

Chindia Târgoviște continuă să dezamăgească tot mai mult în Liga 1. Aproape retrogradată în Liga 2, formația dâmbovițeană a fost învinsă, cu scorul de 2-0 de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc ce a contat pentru etapa a 9-a a play-out-ului.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a terminat în inferioritate numerică duelul cu covăsnenii, după ce croatul Ivancic a fost eliminat, în minutul 34, după acumularea a două cartonașe galbene.

Primul gol al întâlnirii a picat în finalul primei reprize, după ce mingea a fost deviată de portarul Aioani în propria poartă, în urma unui șut puternic trimis de Karanovic. A doua reușită a gazdelor a purtat semnătura lui Safranko, cu cinci minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

După succesul cu Chindia, Sepsi a urcat pe locul 3 în play-out, cu 27 de puncte.

Tot în această săptămână, pentru târgovișteni va urma o “dublă” cu Dinamo București. Primul joc cu bucureștenii va avea loc, joi, de la ora 18.00, într-un joc restant, iar duminică, tot de la ora 18.00, dar la Ploiești, dâmbovițenii vor înfrunta „câinii roșii” într-o partidă ce va conta pentru etapa a 10-a a play-out-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here