Chindia se mută la Buzău pentru restul sezonului!

0
8

După ce a evoluat, de la promovarea în Liga I, pe trei stadioane din țară, la Ploiești, Giurgiu și Buftea, Chindia va încheia sezonul 2020-2021 la Buzău, pe stadionul Gloriei. Anunțul oficial a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal, miercuri după-amiază.

“Chindia Târgoviște va disputa meciurile considerate acasă pe stadionul Municipal din Buzău. Prima partidă găzduită de noua arenă va fi cea din etapa a 25-a în CASA Liga 1, Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 20.00“, au scris cei de la LPF.

Până atunci, însă, Chindia va juca împotriva FCSB, sâmbătă seară, ora 20.00, pe Arena Națională, în etapa a 24-a a Ligii I.

Tot ieri, în ziua în care Chindia a oficializat mutarea la Buzău, la stadionul Eugen Popescu a avut loc o conferință de presă pe tema lucrărilor de reabilitare.

Se lucrează accelerat, cele mai optimiste scenarii avansând vara acestui an ca termen de omologare provizorie, așa încât Chindia să se întoarcă acasă după doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here