Chindia a făcut un pas uriaș pentru menținerea în Liga I!

0
3

Chindia a făcut un pas uriaș pentru menținerea în Liga I, după 2-0 în turul barajului cu CS Mioveni, la capătul unui joc disputat duminică seară la Ploiești. Bic (14) și Ivancic (74) au marcat pentru victoria dâmbovițenilor care, în mod normal, nu ar trebui să aibă emoții în manșa a doua, programată miercuri, ora 18.30, la Mioveni.

Jucătorii pregătiți de Emil Săndoi au ratat și alte mari ocazii de gol, diferența din teren fiind mai mare decât a indicat tabela la final.

“În niciun caz nu vom face greșeala să credem că suntem câștigătorii acestui baraj înainte de retur. Și noi aveam niște probleme pentru această partidă, nu numai adversarii noștri.

Ultimele etape din sezon le-am jucat cu cuțitul la os, deci nu a fost ușor. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru această partidă. Au înțeles că trebuie să fie concentrați și sper să înțeleagă același lucru și pentru partida retur“, a vorbit tehnicianul Chindiei la finalul jocului.

Chindia pornește drept mare favorită în returul de miercuri, la finele căruia ar trebui să își asigure prezența în sezonul 2020-2021 al Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here