Poliția Locală din Titu a oferit măști de protecție locuitorilor din oraș!

0
24

Polițistii locali au distribuit echipamentele de protecție în zonele aglomerate din oraș cu scopul de a responsabiliza oamenii să respecte măsurile de protecție sanitară și cele de distanțare fizică.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a-i responsabiliza, polițiștii locali au distribuit măști de protecție sanitară. Măștile au fost distribuite în zonele aglomerate din orașul Titu.

Acțiunile au în primul rând un rol de responsabilizare și conștientizare a cetățenilor cu privire la pericolele asociate nerespectării măsurilor de siguranță.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja sănătatea și viața, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here