Noul manager al spitalului Găești caută medici!

0
4

Noul manager al spitalului din Găești, doctorul Laureniu Belușică, caută medici pentru specializările în care unitatea medicală are nevoie de întăriri. Este vorba despre specializările: obstetrică – ginecologie, cardiologie, neurologie, anestezie terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, epidemiologie.

“Vă îndemn să veniți la Găești la spital. Aproape de București. 80000 de locuitori arondați.

Eu sunt acolo manager, vă cumpăr ce va trebuie să munciți, primiți casă, bani de drum, un congres pe an, o revistă și o carte de specialitate, o să lucrați într o echipa mare și frumoasa.

Dar cel mai important este că o să vă las să vă dezvoltați ca medici buni și foarte buni. Vă las să zburați, să creșteți ca doctori.

Nu mai sprijiniți zidurile în spitalele mari. Nu aveți cum să luați toți posturi acolo. Gata v-ați format! Mulțumiți profesorilor și veniți să vă maturizați profesional. Vă asigur că o să aveți tot ce vă trebuie material și mental pentru a va maturiza, pentru a crește.

O să mă întrebați, cine garantează asta!

Eu, managerul spitalului orășenesc Găești, Laurențiu Belușică!”, a declarat managerul spitalului Găești.

În același timp, spitalul a scos la concurs și patru posturi de asistente medicale generaliste, (eventual debutante), pentru perioadă determinată de 3 luni pentru activitatea de triaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here