Etapă specială de Evaluare Națională pentru 6 elevi din Dâmbovița!

0
4

Șase absolvenți ai clasei a VIII-a vor susține Evaluarea Națională în cadrul etapei speciale

La etapa specială a examenului de Evaluare Națională s-au înscris 6 absolvenți ai clasei a VIII-a, care nu au susținut probele împreună cu ceilalți elevi din motive medicale.

Examenul a început astazi, 29 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română (cinci candidați înscriși). Marți, 30 iunie, se desfășoară proba la Matematică (6 candidați înscriși).

Probele încep la ora 9:00 și se vor desfășura într-un singur centru de examen.
Primele rezultate se vor afișa joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie, elevii putând participa apoi în prima etapă a admiterii computerizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here