Se împlinește un an de când Corneliu Ștefan și-a anunțat candidatura pentru președinția PSD Dâmboviţa!

0
4

“Astăzi, se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura pentru președinția #PSD Dâmboviţa.

Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizaţie tot mai divizată.

Pentru #PSD #DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar.

Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD.

A fost pentru prima dată când, în competiția internă a #PSD #DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmboviţene.

Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni.

Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.

Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul Municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ.

Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020.”, a transmis Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here