PSD Dâmbovița finalizează lista candidaților locali!

0
7

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat în cadrul conferinței de presă de astăzi ultimii 4 candidați pentru primăriile județului: Răscăeți – Fâlea Marian, Costești din Vale – Prodan Petre, Brezoaele – Cozma Ștefan și Odobești – Radu Ilie.

„După cum bine știți, săptămâna trecută, din PSD au plecat 4 primari, care au fost racolați de PNL. Partidul Național Liberal, așa cum ne-a obișnuit de 8 luni de zile de când sunt la guvernare cu limbajul dublu, veneau acum 6 luni în fața românilor și spuneau că nu vor să racoleze pe nimeni din PSD – și a spus-o chiar președintele PNL, Ludovic Orban.

Nu a plecat niciun primar pentru a dezvolta comuniățile locale, cei care au plecat au făcut-o pentru interese strict personale și nu pentru interesele comunităților din care fac parte sau pe care le reprezintă în acest moment.”, reproșează Corneliu Ștefan despre atitudinea neprofesionistă și duplicitară, venită din partea foștilor săi colegi și a PNL Dâmbovița.

În ciuda acestui prejudiciu, PSD Dâmbovița finalizează astăzi lista candidaților pentru cele 89 de localități dâmbovițene, cu excepția a 2 primari, care vor candida independent și vor beneficia de sprijinul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here