Social democrații anunță un scor categoric la locale!

0
6

PSD Dâmbovița, prin vocea senatorului Titus Corlățean, anunță că sondajele de opinie realizate la nivel național și local îi dau câștigători detașați ai alegerilor locale.

„Nu avem nici un dubiu cu privire la președinția Consiliului Județean. Corneliu Ștefan are toate argumentele să câștige. În toate măsurătorile, inclusiv în cele de la nivel național, cei care sunt pe locurile doi și trei în acest județ, PNL și Pro România la mare distanță, locurile doi și trei, împreună nu ajung nici pe departe la cota pe care o are Corneliu Ștefan și PSD în clipa de față în județ. Și este bine de știut acest lucru.

Sunt sătul de povești, de tentații, de presiuni, de încercări de racolări… Un proiect politic serios se susține prin seriozitate, coeziune și caracter. Cine are caracter rămâne și la bine și la rău în această echipă. Va fi o campanie, bazată în principal pe proiectele pozitive de care oamenii au nevoie.”, a declarat Corlățean în cadrul lansării candidaților partidului din zona Găești.

Sondajele nu au fost făcute, încă, publice. PSD Dâmbovița se bazează în primul rând pe “armata” de primari câștigată în 2016. PSD Dâmbovița are 68 de primari, în condițiile în care județul are 89 de localități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here