Constantin Ana intră în campania electorală fără teamă!

0
7

Primarul Pucioasei, Constantin Ana, întră în campania electorală fără teamă, cu cărțile pe masă, cu ceea ce a realizat până acum și cu ceea ce urmează să contureze. Edilul, care este adep al unei competiții decente, bazată pe comunicare, pe revelarea proiectelor și capacității fiecărui candidat de a arată cât este de bun și cât poate convinge, a constatat, din păcate, că oamenii noi au obiceiuri vechi, acelea de a apela la manevre murdare pentru a-și atinge scopurile politice.

Cei care anunțau resetarea clasei politice sunt primii care uzează de aceleași obiceiuri mărunte ( pe care până mai ieri le detestau), generate probabil de frustrare și impotența intelectuală! După ce au anunțat o campanie “altfel” au pornit la drum. Cum? Cu jigniri mai mult sau mai puțin voalate la adresa actualului primar, cu prezentări pompoase ale unor experiențe profesionale nesemnificative, culminând cu promisiuni generale, frumos ambalate, dar fără fundație, iar unele total nesustenabile!

În disperarea lor, probabil că vom afla în curând că ei au super puteri și pot face într-un an cât actualul primar în șapte. Nimic mai fals! Nu avem timp de pierdut și nici experiemente de făcut! Primăria, orașul au nevoie de oameni muncitori…nu de vrăjitori.”, a declarat primarul orașului Pucioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here