Un polițist din Moreni este cercetat pentru braconaj cinegetic!

0
3

Un polițist local din Municipiul Moreni, în vârstă de 39 de ani, care ar trebui să cunoască și să respecte legea este cercetat pentru braconaj de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu politiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat 4 percheziții, pe raza localităților Moreni, Iedera și Valea Mare, fiind vizate 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută de art. 42 din Legea vânătorii și fondului cinegetic nr.407/2006.

În urma activităților desfășurate, până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat 30 de kilograme de carne de vânat, pulbere pentru muniție, aparat pentru sertizat muniția și muniție contrafăcută.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele în cauza urmând să fie conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și s-a acordat sprijin de către Serviciul de Operațiuni Speciale Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here