Sute de polițiști s-au mobilizat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară!

0
5

Un nou val de controale în Dâmbovița, în ultimele 24 de ore, organizate sub autoritatea Instituției Prefectului, în principal pentru verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Astfel, peste 300 de polițiști din cadrul I.P.J Dâmbovița, alături de jandarmi și polițiști locali, în cadrul activităților desfășurate pe parcursul zilei de ieri, au verificat 43 de obiective/locații și au legitimat 751 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 212 de autovehicule, dintre care 66 de mijloace de transport public în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.870 de lei, dintre care 5 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse, celelalte fiind aplicate pentru abateri de altă natură.

Atenție! Forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here