Doi tineri au bătut și jefuit doi bătrâni din localitatea Mircea Vodă!

0
10

Doi tineri care au bătut și jefuit doi bătrâni din localitatea Mircea Vodă, în data de 16 martie, au fost reținuți, astăzi, de polițiștii din Titu.

Cei doi bărbați, de 31 și 32 de ani, în timp ce aveau fețele acoperite au pătruns în locuința a două persoane prin exercitarea de violențe și le-ar fi deposedat de 20 000 de lei și mai multe pachete de țigări.

Marți după-amiază, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Răcari, iar pe numele lor au fost emise mandate preventivă pentru 30 de zile.

La data de 7 aprilie, polițiștii din cadrul Orașului Titu au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 31 și 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Cei în cauză sunt cercetați după ce, la data de 16 martie, în timp ce aveau fețele acoperite, ar fi pătruns în locuința a două persoane de 73 și 83 de ani, din Mircea Vodă, unde prin exercitarea de violențe le-ar fi deposedat de 20 000 de lei și mai multe pachete de țigări.

Pe parcursul acestei zile, bănuiții au fost prezentați Judecătoriei Răcari, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here