COMISARUL ȘEF RIZEA RĂDUCU A DISEMINAT INFORMAȚII NEDESTINATE PUBLICITĂȚII CĂTRE DAMBOVITANEWS

0
1322

Caz fără precedent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, un șef de serviciu din cadrul acestei instituții, respectiv comisarul șef Rizea Răducu – șeful Serviciului Rutier a diseminat informații nedestinate publicității către DambovitaNEWS.

În speță este vorba de procesul verbal de contravenție PDBX nr. 277405 întocmit la data de 13.02.2019 de agentul de poliție Spilcă Valeriu, document prin care procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a fost sancționat contraventional de către I.P.J. Dâmbovița – Serviciul Rutier și care a făcut, în luna februarie, obiectul unui material de presă apărut pe portalul www.dambovitanews.ro .

Frustrat de faptul că, nu a avut curajul să aplice măsuri legale față de procurorul Ghirdoveanu pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor de la rutieră, din cauza faptul că îi era teamă de acesta, comisarul șef Rizea Răducu a decis să-l facă ”pe la spate” pe procurorul care depășise viteză legală în localitatea Ulmi și până ca procesul verbal de contravenție, încheiat în lipsa procurorului, să-i fie comunicat acestuia, l-a dat către DambovitaNEWS pentru a fi făcut public.

Ce a făcut comisarul șef Rizea Răducu, prin înaintarea către un organ de presă a copiei unui proces verbal de contravenție este o diseminare de informații ”după manual” fapt pentru care acesta trebui să răspundă în conformitate cu art.304 cod penal.

Solicităm Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița să facă verificări cu privirea la diseminarea de informații nedestinate publicității, de către comisarul șef Rizea Răducu, către DambovitaNEWS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here