Acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor!

0
5

Pe parcursul acestui weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu polițiști locali și jandarmi, au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii au verificat 59 de operatori economici, 70 de operatori de transport, 619 obiective/locații de interes (inclusiv 291 de restaurante, terase, sau fastfood-uri).

De asemenea, polițiștii au legitimat peste 5.100 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 228 de sancțiuni, în cuantum de 16.000 de lei, pentru neportul măștii de protecție.

Ca urmare a controalelor din trafic, polițiștii au verificat 597 mijloace de transport persoane, dintre care 193 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

Totodată, pe parcursul acestui weekend, polițiștii au intervenit la 58 de evenimente, dintre care 46 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență, fiind sesizate 40 de infracțiuni. Din totalul faptelor de natură penală, 18 au fost infracțiuni contra persoanei și 11 contra patrimoniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here