Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii dâmbovițeni!

0
3

În perioada 10-11 ianuarie, polițiștii de la rutieră au organizat acțiuni pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere negative, dar și pentru combaterea și sancționarea încălcării de către participanții la trafic a normelor de circulație pe drumurile publice.

În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au depistat, pe raza Municipiului Târgoviște și a localității Croitori, doi bărbați de 58 și 28 de ani, în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu o valoare de 0.39 mg/l alcool pur în aerul expirat și de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că unul dintre bărbați are dreptul de a conduce suspendat, iar celălalt nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here