Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța comunității!

0
2

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat, totodată, și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Peste 300 de polițiști și polițiști locali au desfășurat activități de control în zonele de interes, fiind organizate 40 de acțiuni punctuale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 2.700 de persoane și au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au purtat masca de protecție, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 3.000 de lei.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări în 146 de societăți comerciale și în 305 mijloace destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here