Teatrul de la Târgoviște încearcă să rămână aproape de spectatori de acasă!

0
8

Pandemia de COVID-19, noile reguli și măsuri obligatorii de distanțare socială au tras cortina peste teatrele românești și, bineînțeles, și peste Teatrul ”Tony Bulandra” de la Târgoviște.

Cum perioada de incertitudine s-a prelungit, iar stările de urgență și de alertă nu au permis încă deschiderea acestor instituții de cultură, a căror activitate presupune interacțiune actori – public, teatrul de la Târgoviște a încercat să rămână aproape de spectatori de acasă.

Așa că, la orele 19.00, când în mod normal în Sala Mare Tony Bulandra sau Sala Studio Mihai Dimiu, începeau spectacolele, producții ale teatrului târgoviștean sau spectacole invitate, pe pagina de facebook a Teatrului târgoviștean sunt postate filmulețele create de actori, fiecare din izolarea lui, la aceeași oră, 19.00.

”Ne este foarte dor de scenă și în aceeași măsură de publicul nostru și vă promitem solemn că o să facem tot ce ne stă în putință să ne întoarcem cât mai curând.

Până când rigorile situațiilor de urgență și alertă ne vor permite o oarecare formă de fenomen teatral, în spații destinate spectacolului, vă vom ține la curent aici sau pe site-ul teatrului, www.tonybulandra.ro ”, au transmis reprezentanții teatrului de la Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here