Carmen Holban este încrezătoare în victoria PSD!

0
9

COMUNICAT DE PRESĂ

Am propus în toate localităţile judeţului cei mai destoinici candidaţi, devotaţi oamenilor şi intereselor comunităţilor, buni gospodari, profesionişti în administraţia publică locală.

Partidul Social Democrat are argumente serioase pentru a câştiga alegerile de duminică, prin prestaţiile reprezentanţilor noştri, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, prin contribuţia noastră din Parlament.

Întreaga activitate parlamentară a PSD din acest an s-a axat pe rezolvarea problemelor din agenda cetăţenilor.

La nivel judeţean, toţi primarii PSD aflaţi în funcţie s-au achitat cu responsabilitate şi profesionalism de misiunile avute în această perioadă privind gestionarea efectelor crizei epidemiologice.

Primarii PSD sunt oameni care au demonstrat în ultimii ani că pot dezvolta la standarde europene comunele pe care le conduc, ei fac parte din categoria „Omul sfinţeşte locul!”. Îi recomandă obiectivele investiţionale reuşite în ultimul mandat, cele aflate în derulare, precum şi proiectele de viitor.

Am fost permanent alături de ei şi, împreună cu echipa de conducere a PSD Dâmboviţa, i-am sprijinit cu tot ceea ce a fost nevoie pentru a-şi îndeplini programele propuse, în scopul creşterii serviciilor publice oferite oamenilor de administraţiile pe care le conduc.

Modernizarea comunelor, crearea unei infrastructuri de rang european, grija perpetuă faţă de cetăţeni şi comunitate, sunt punctele comune ale edililor noştri, care sunt preocupaţi îndeaproape de modul în care trăiesc dâmboviţenii.

Primarii PSD merită să fie realeşi, pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele începute, toate cu, pentru şi despre oameni!

Sunt convinsă că PSD Dâmboviţa va obţine cel mai mare număr de primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni, precum şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

Carmen Georgeta Holban, deputat PSD de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here