Primăria Târgoviște anunță că a ajuns la un acord cu AITT pentru rezilierea contractului.

0
9

Finalul de an ar putea aduce rezlierea contractului dintre Primăria Târgoviște și AITT în privința transportului public din municipiul Târgoviște.

În acordul anexat hotărârii de consiliu (document în subsolul articolului), primăria se obligă să plătească restanțele la plată diferenței de tarif între valoarea impusă a prețului călătoriei și valoarea reală calculată de AITT conform contractului, restanțe calculate la peste 2 milioane de lei. De asemenea va avea loc un schimb de terenuri și clădiri, iar în urma unei analize de oportunitate, primăria ar putea cumpăra autobuzele AITT.

Primăria Târgoviște a înființat în urmă cu câteva luni o firmă de transport aparținând Consiliului Local. Aceasta ar putea prelua și o parte din personal, în funcție de necesități. Rezilierea contractului cu AITT ar intra în vigoare în luna martie, pentru că la acest moment firma nou înființată nu poate presta servicii de transport public, până la obținerea tuturor avizelor.

Liberalii au anunțau, însă, că se vor abține, astăzi, de la vot, până la obținerea unor detalii legate de derularea contractului dintre AITT și Primărie. Liberalii susțin, într-un comunicat de presă semnat de președintele Aurelian Cotinescu, că au adresat mai multe întrebări Primăriei Târgoviște care nu a dorit să clarifice lucrurile.

Ședința de consiliu va avea loc începând cu ora 16:00. Schimbul de terenuri si clădiri va putea face numai cu 2/3 din votul consilierilor locali aleși.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here