Continuă activitatea pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii Municipiului Târgoviște!

0
8

Daniel Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște a adus în atenția publică stadiul lucrărilor de la podul de la Teiș.

Lucrările de construire a podului nou de la Teiș se desfășoară în ritm susținut, la acest moment fiind montate toate cele 32 de grinzi, cu o greutate de aproximativ 40 de tone fiecare și cu o lungime de peste 30 de metri. Mai mult decât atât, intervențiile de pe centura Târgoviște nu presupun numai aceste lucrări.

„S-a asfaltat strada Laminorului. Săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare pe strada Petru Cercel. La strada Petru Cercel se lucrează la sensul giratoriu care asigură ieșirea dinspre zona mall-ului. Totodată, va fi finalizată și montarea grinzilor la pasajul rutier de la Petru Cercel, iar săptămâna viitoare vor începe lucrările de suprabetonare, este vorba de placa de beton, hidroizolația, asfaltarea. În prima decadă a lunii septembrie, sensul nou de la Petru Cercel va fi redat circulației. În acest context vor fi închise lucrările de asfaltare”, explică Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here