9 comune din județul Dâmbovița vor beneficia de cadastrare gratuită!

0
9

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 261 de unități administrativ-teritoriale (UAT), din 35 de județe. Lucrările de cadastru general sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR). Printre acestea se numără și 9 comune din județul Dâmbovița.

Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare.

Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie 2020.

Pentru județul Dâmbovița, UAT-urile pentru care a fost inițiată procedura de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică a imobilelor sunt: BUCŞANI, GURA OCNIŢEI, LUCIENI, LUNGULEŢU, MĂTĂSARU, MOGOŞANI, PETREŞTI, RĂZVAD și ULMI.

Selectarea  UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare:

• localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României;

• localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe;

• localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here